HOLISTICA Naturens lægemidler.

Karsin                       

Homøopatiske lægemiddeler.

Hothyrosin 50 ml. Indikationer: Basedow, struma, for højt og for lavt stofskifte, fedme, eksemer, hudallegier, svim melhed, depressioner, træthed, klimakteriekomplikationer, menstruationssmerter og uregelmæssigheder, træthed, depressioner, appetitforstyrrelser, svimmelhed, synsforstyrrelser, hjertearytmi etc.

Der kræves utrolig meget af både børn og voksne mennesker i vores samfund. Disse krav resulterer ofte i belastninger af både vores mentale og følelsesmæssige balance. Da vores hverdag mentalt og følelsesmæssigt presser mennesket til den yderste grænse, medfører dette som regel en overvægt af de funktioner, der er ansvarlige for flugt- og kampmekanismen i kroppen. Denne flugt- og kampmekanisme belaster i længden alle de livsvigtige organer, hvorved der til sidst opstår en form for kollaps eller tæring i hormonsystemet og organerne. Dette giver mange af de psykisk betingede folkesygdomme, der hersker i dag. 
Skal helbredet være sundt og stærkt, må vi som mennesker søge at bevare balancen i både sind og følelser. 

Masin 50 ml. virker regulerende på alle fordøjelsessafterne i fordøjelseskanalen. Herved undgås invasion af mikroorganismer fra omverdenen til skade for slimhinderne i fordøjelseskanalen.
Masin giver en bedre nedbrydning og optagelse af kostens proteiner, kulhydrater og fedtstoffer, idet lægemidlet styrker leverfunktionen, galdeblæren og bugspytkirtlen. Hermed reduceres allergi og fødevareintolerance. Denne bedre fordøjelse befordrer samtidig en større udnyttelse af næringsstofferne fra fødevarerne og virker regulerende og stabiliserende på blodsukkeret.
 
Lægemidlet harmoniserer også tyktarmsvæggens slimhinder, elasticitet, 
peristaltik og blodgennemstrømning samt endetarmsmusklen.

Typiske sygdomstilstande 
For lidt og for meget mavesyre, sure opstød, mavesår, tolvfinger- og tyndtarmssår, diarr?, oppustethed, fødevareallergier, svag fordøjelse, tarmbetændelser, katartilstande (betændelsestilstande) i tarm- og maveslimhinder, Candida albigans (trøskesvamp, en lidelse hos småbørn, der viser sig som mælkehvide belægninger på mundens slimhinder) ormetilstande, kolik (anfald af smerter i tarmene, mavekneb), mavekramper, bugspytkirtelsygdomme, leversvaghed, leverskader, galdekolik, galdegrus og galdesten, forgiftninger, forhøjet kolesterol, lavt blodsukker, større og mindre udposninger, hæmorroider, problemer med afføring, tyktarmskatar, tarmgasser, prutten, prutter etc.

Supplement til Masin 
Ved katar, diarr? eller tarmbetændelse i tyktarmen kan der med fordel understøttes med immunforsvarsmidlet Infeksin
Ved mave-tarm problemer, der skyldes psykologiske faktorer, kan der støttes med nervemidlet Nersin.

Disse homøopatiske lægemiddelserie er udviklet til professionelle behandlere, som i hverdagen har brug for en bred vifte af lægemidler, midler som er et vigtigt redskab i behandlingen af deres patie                          


 VITAMUN indeholder større mængder mineraler og sporstoffer end noget andet kosttilskud på markedet. VITAMUN indeholder 600 mg calcium og 400 mg magnesium, hvilket er væsentlig mere end de sammenlignelige produkter på markedet. Urterne som er anvendt i VITAMUN, er af bedste kvalitet. Som eksempel herpå kan nævnes, at der fra planten rød solhat ikke er anvendt selve blomsten, men i stedet den meget dyere rod. VITAMUN er desuden det multivitamin-mineralkosttilskud i Danmark, som indeholder den rigeste mængde urter og planter.

       178,-        178,-        178,-